Renault Zoe

ELBIL

Renault Zoe Intens

4.495 DKK6.495 DKK

Pris pr. mdr
Motor + km. antal
Clear selection

Renault Zoe

Ny motor, mere effekt, samme rækkevidde. 300 km i reel kørsel. Med sine kompakte og stærke former er Renault ZOE skabt til at være på farten.

Denne moderne elektriske bybil er forbundet i ordets bedste betydning, og den er skabt til at revolutionere dit liv. Vi er glade for at kunne tilbyde Renault Zoe til vores udlejningskoncept, Lindvang FLX. Med sådan en aftale er det oplagt at teste og prøve følelsen af en helt ny måde at køre bil, nemlig med el. Du har ingen omkostninger til forsikring, grøn ejerafgift, service og værditab. Det eneste du skal spekulere på er at køre og lade bilen op.

Der findes flere forskellige muligheder for lade løsninger – Dem kan du læse mere om nedenfor. Du er også velkommen til at kontakte os for ydeligere information.


Beregn din rækkevidde

Se hvor langt du kan køre med Renault ZOE. Tilpas hastigheden, kørselsfunktionerne og de klimatiske forhold. – Du kan beregne her!

Ekstra til dig der lejer en Renault Zoe:

 • Udskift din elbil med en mellemklasse stationcar op til 2 gange årligt i max 2 uger ad gangen, så du kan tage bilen med på en længere tur sammen med familien. Denne mulighed er oplagt til eksempelvis en vinterferie eller sommerferie. Fleksibiliteten er hele tiden nøgleordet i vores aftaler.

Opladning af Renault Zoe:

Opladningen af elbilen er ikke inkluderet i lejen, derfor henvises der herunder opladningsløsninger til din Renault Zoe lejebil. Løsningerne er kun et par eksempler på de løsninger der findes, og du kan frit vælge den løsning du synes passer dig og dit kørselsbehov bedst.

Med bilen medfølger to lade kabler

 • 230V – til stikkontakten derhjemme
 • Ladekabel til opladning med ladebokse og offentlige ladestandere

Hvis du ikke har et stort kørselsbehov, er opladning med 230V kablet derhjemme sandsynligvis nok til dig. Har du derimod et stort kørselsbehov, og dermed brug for en hurtigere og mere mobil opladeløsning, kan du købe en ladeboks til garagen derhjemme, eller tegne et abonnement hos en udbyder, eksempelvis E.ON eller CLEVER:

Opladning hjemme

 • Du kan oplade hjemme via det medfølgende 230v til stikkontakten, eller få opsat en ladestander/boks fra ex. E.On eller Clever.
  Disse omkostninger står du selv for, og kan derfor frit vælge det der matcher dit behov bedst.

Opladning på farten

De fleste opladningsløsninger har en bindingsperiode på 6 måneder, ønsker du ikke at være bundet af denne, kan du eksempelvis købe en GO ladebrik hos CLEVER, hvor du får adgang til alle deres ladestandere, og betaler efter forbrug. Se løsningen her: https://clever.dk/clever-webshop/go-ladebrik/c-24/p-781

Husk vi også tager din brugte bil i bytte – Kontakt os for yderligere dialog.

Priserne er inkl. valgte km pr. år, moms, grøn ejerafgift, forsikring og service i minimum 3 måneder. Virksomheder har også mulighed for at indgå aftaler.
Spørgsmål til Lindvang FLX aftale? – Blot kontakt os!

*Bilen kan være vist med ekstraudstyr og anden farve. 

Motor + km. antal

Zoe Intens 41 kWh + 15.000km pr . år, Zoe Intens 41 kWh + 20.000km pr . år, Zoe Intens 41 kWh + 26.000km pr . år, Zoe Intens 41 kWh + 32.000km pr . år

Udstyr

 • Parkeringssensor bag med bakkamera
 • Nøglefri betjening
 • Mørktonede ruder bag
 • Regn- og lyssensor
 • Fartpilot og hastighedsbegrænser
 • Automatisk klimaanlæg
 • 7” R-link multimediesystem m. navigation
Varenummer (SKU): N/A Kategori: Tag:
Call Now Button